hh koeien

uitgeverij 2021
uitgeverij De uitgeverij is meer begonnen als een 'ongelukje' van HH-productions. Vanwege persoonlijke relaties is de uitgeverij een spontane activiteit geworden met daarin het gehele œuvre van Margreet van den Heuvel en de pennevruchten van Pier van Damme.

Bestel onze uitgaves in de webwinkel

gedichtenbundels 2021

naam gevallen omslagDe bundels van Margreet van den Heuvel zijn duidelijk pastoraal van inslag en van oorsprong bedoeld om weg te geven aan bijvoorbeeld zieken of bejaarden. De prijs ligt tegenwoordig zelfs lager dan van een bos bloemen, maar dit geschenk is beter houdbaar en dan het liefst zonder water. Het boekje ’Davi’ is een ontroerende kerst-vertelling voor kinderen en bijzonder geschikt als extraatje bij ’de sinaasappel en de kerstkrans’.

De gedichten van Pier van Damme zijn puur literair en ... Zeeuws. Maar ondanks het Zeeuwse karakter zijn deze gedichten zeer leesbaar voor zowel Hollanders als Belgen. Taal pureren en voorzien van een dubbele woordwaarde zijn de kenmerken voor de poëzie van Pier van Damme.

Bekijk hier onze collectie gedichtenbundels.

wens en ansichtkaarten 2021

Wij hebben een grote collectie ansichtkaarten. Elke serie heeft een eigen thema en elk thema kan in meerdere series terug komen. Al onze kaarten zijn (tenzij nadrukkelijk anders vermeld) zonder teksten. De ansichtkaarten zijn aan de achterkant voorzien van een adresseringsmogelijkheid, de luxe kaarten zijn volledig blanco aan de binnenkant en worden geleverd met eenvoudige bijpassende envelop.

Bekijk onze collectie wens- en ansichtkaarten.

legpuzzel

puzzel-uitwijk

Een totaal onverwachte activiteit van HH-productions is het uitbrengen van een legpuzzel. Geen standaard plaatje èn geen standaardformaat zijn de kenmerken voor deze uitgave.

Aan de andere kant: veel vormgevers zijn verwoede puzzelaars. Als dat dan nog gecombineerd wordt met bijzondere fotografie is de stap naar het uitbrengen van legpuzzels in panoramavorm en paneelvorm niet zo groot meer.

17,90 Puzzelplaat Uitwijk
(970 x 340)
Uitwijk

Bestel Puzzel

Kader kleurboeken

Kleurboek VP 1omslag kleurboek OHW1kleurboek GorinchemKleurboek denbosch pietschaap vpomslag kleurboek OHW1U vindt bij ons ook de kleurboeken van Piet Schaap. Inmiddels zijn er al vijf kleurboeken voor volwassenen uitgegeven met zijn gedetailleerde tekeningen. Een lust voor het oog met veel uren kleurplezier. 

Bestel Kleurboek

jona magazine 2021

De Bijbel wordt door veel mensen ervaren als een moeilijk boek. Het gevolg is dat er de laatste decennia steeds minder in gelezen wordt. Om daar een keer in te brengen worden er veel initiatieven ondernomen en één daarvan is het uitbrengen van magazines in de taal van vandaag. Er wordt door HH-productions een puur eigen vertaling gemaakt vanuit de Statenvertaling in combinatie met de NBG (1951) en de NBV (2004).

Ook verkrijgbaar via de boekhandel.
ISBN nummer: 90-807091-1-9


Lesbrieven

Jona is het eerste Bijbelboek dat door HH-productions in de markt gezet wordt met als achterliggende gedachte: ”Breng de Bijbel bij de mensen”. Het is goed te gebruiken als weggeefmagazine na een goed en inhoudelijk gesprek, maar deze uitgave leent zich ook heel goed als lesmateriaal op scholen. Voor de groepen 7/8 en voor de eerste twee klassen van het voortgezet onderwijs zijn lesbrieven ontwikkeld. Uiteraard is dit magazine ook heel geschikt voor de zondagsscholen.

Er is ook een lesbrief verkrijgbaar bij de Jona. U kunt hier een voorbeeld downloaden van deze lesbrief. De lesbrief is uitsluitend op papier verkrijgbaar. Vraag bij ons naar de bestelmogelijkheden!


Jona magazineGeschiedenis in de 21e eeuwBestel Jona

De geschiedenis van Jona is voor heel veel mensen bekend. Zowel mensen die vertrouwd zijn met de Bijbel als mensen die dat niet zijn, weten wel iets te vertellen over Jona en de grote vis.

De eigen, hedendaagse vertaling in deze uitgave is heel toegankelijk voor een grote leeftijdscategorie, maar wordt niet kinderachtig. Dit magazine is primair bedoeld om de Bijbel dicht bij de mensen te krijgen. In dat kader past het ook heel goed als lesstof in de bovenbouw van de lagere school of als lesproject op het voortgezet onderwijs. We hebben een lesbrief waarin de volgende onderwerpen worden besproken bij het verhaal: communicatie en betrouwbaarheid, verantwoordelijkheid, Jona als type van Christus, schepping vs evolutie, omgaan met schuld, vergeving en genade en rechtvaardigheid.

Op elke dubbele pagina staat een bijdrage van een bekende(re) schrijver die een inhoudelijk aspect belicht over deze bijzondere Bijbelse geschiedenis. Ook kan dit magazine gebruikt worden bij evangelisatie-activiteiten; de professionele uitvoering van dit blad maakt dat het niet achteloos uitgedeeld zal worden, maar het gegarandeert ook de aandacht van de ontvanger.

Lees meer