hh mensen

kader printen scannen
canonfoto-fc

Canon imageRUNNER ADVANCE C7065HH-productions beschikt over diverse copiers/printers. Hierop worden (in kleinere oplages) allerlei zaken afgedrukt zoals reclamefolders, informatiebrochures en liturgieën. Maar ook werkstukken, bijzondere (jubileum)kaarten of uitnodigingen kunnen hiermee worden geproduceerd. Globaal kun je stellen dat printen in kleine oplages goedkoper is dan drukken. De ontwikkelingen op printgebied gaan razend snel en de kwaliteit is ook met sprongen vooruit gegaan. Vaak is de gewenste levertijd de reden dat gekozen wordt voor een digitale verwerking van het bestelde product. Bij HH-productions wordt een zo goed mogelijk advies gegeven, maar u als klant beslist. Uiteraard kunt u ook uw print-, druk- of kopieerwerk bij ons laten vergaren, nieten brocheren of inbinden.

Onze printshop is nu ook voorzien van de mogelijkheid om in eigen huis posters af te drukken op ruim A0-formaat. Deze machine wordt gebruikt om onze eigen producten op af te drukken (zie onze webshop voor bijvoorbeeld posters van onze mooie Hollandse Molens), maar is ook inzetbaar voor uw reclamebordenposters, affiches enzovoorts.

Canon 41002 1Daarnaast bieden we de service van het afdrukken van bouwtekeningen aan en kunnen we tot het A0-formaat ook (oude) tekeningen scannen. De bouwtekeningen kunnen via onze webwinkel geüpload worden of via WeTransfer ingestuurd worden. Download hier de tarievenkaart voor de bouwtekeningen of voor de posters.

Uiteraard zijn wij ook uw partner om uw archief via scan te digitaliseren tot PDF.