hh skyline


Ons bedrijf is gesloten van zaterdag 27 juli t/m zondag 11 augustus.
Maandag 12 augustus zijn wij dus weer aanwezig vanaf 8.00 uur.

Vragen kunt u altijd via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. bij ons achterlaten.

tips hh-productions groen

molen hoop tholen hhproductions CS6A7071kikkermolen leiden hhproductions natuur CS6A8429Molenfoto's Nederland

Bent u op zoek naar een mooie poster of wenskaart van een molen bij u in de buurt? Bezoek dan onze nieuwe website Molenfoto's Nederland! We bieden een uitgebreid assortiment molenfoto's waaruit u kunt kiezen. Mist u een specifieke molen? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., en misschien voegen we die binnenkort toe aan onze collectie!

 

 

kleurboek voor volwassenen hollandse molens Kleurboek Provincie Zuid-Holland

Het nieuwste kleurboek van de hand van Piet Schaap is uit en kan besteld worden in onze webwinkel (let op de verzendkosten), het boek kan gekocht worden in onze winkel in Andel of u kunt uw bestelling doen via de plaatselijke (boek)winkel.
De titel (of het onderwerp) is Zuid-Holland. Wellicht is deze provincie de bekendste van Nederland vanwege steden als Den Haag, Gouda en Rotterdam.
ISBN-nr: 978-90-807091-6-4. Prijs: € 9,90

Bezoek onze webwinkel en blader vast door de voorvertoningen heen.
Is dit kleurboek makkelijk? Nee, zeker niet. Mooi? Zeker wel en we weten vrij zeker dat er opnieuw mensen zullen zijn die de prenten niet gaan inkleuren, maar ze zó ophangen.

kleurplaat molen voor volwassenen kleurplaat molen voor volwassenen molen kleurplaten voor volwassenen

Wilt u nog meer kleurplaten om in te kleuren? Kies dan ook een van de eerdere kleurboeken:

 kleurboek Gorinchem Kleurboek VP 1 Kleurboek den bosch VP 2021 omslag kleurboek OHW1 kleurboek volwassenen Molens 1                                    

tip

De kleurboeken zijn ook leuk als relatiegeschenk met mogelijkheid voor gepersonaliseerd omslag. Informeer naar de mogelijkheden.

 

 

 

overons groen

Front 1 0055 web

Welkom op onze website.
Hier kunt u kennis maken met wellicht het meest veelzijdige reclamebedrijf in de wijde omtrek van Andel (gemeente Altena). Wij vormen een unieke combinatie van een reclamebureau, drukkerij en printshop. Of het nu gaat om een logo, een huisstijl, een krant, familiedrukwerk of printwerk in kleur of zwart-wit: wij kunnen het maken.

Kleurenprints
Iedereen heeft tegenwoordig een kleurenprinter. Die van ons zijn van professionele kwaliteit, met bijbehorende snelheid. Hebt u vragen? Bel of mail ons.

Wens & ansichtkaarten
Vergeet u ook vooral niet om even naar onze collectie wens- en ansichtkaarten te kijken. Als drukkerij/uitgeverij en reclamebureau zitten we op een heel mooi eiland tussen de rivieren (het Land van Heusden en Altena) en ook dat proberen we zichtbaar te maken. We wensen u veel plezier met uw digitale tour!

hh productions groen